Det kan være pinligt at få en hæmoride, men det burde det måske ikke være, da det er helt almindeligt. Også i forbindelse med graviditet og efter fødsel. Under graviditeten og under selve fødslen, er der nemlig mange naturlige faktorer, der kan øge forekomsten af hæmorider. Derfor er der mange der får problemer under graviditeten, men det er også helt normalt at få hæmorider efter fødslen.

Hvorfor opstår hæmorider efter fødsel og under graviditet?

Hæmorider opstår ved for stort tryk i bughulen. Dette kan få blodkar i venerne omkring endetarmen til at udvide sig, for dermed at danne en hæmoride. I sammenhæng med graviditet er der mange naturlige faktorer der kan øge dette tryk. Først og fremmest oplever mange gravide forstoppelse, hvilket i sig selv kan lede til dannelsen af hæmorider, men derudover har gravide også en større mængde blod end almindeligt, hvilket igen kan påvirke trykket i venerne. Under selve fødslen skaber det hårde pres ligeledes et øget tryk der kan øge forekomsten af hæmorider.

Behandling – Hæmoride fri anbefaler HemaPro

Det produkt vi anbefaler her på siden er HemaPro, som er et produkt med 3 funktioner: Bekæmpelse, forebyggelse og lindring.

Fordele ved HemaPro:

  • Behandler og forebygger endetarmsirritation.
  • Forebygger hæmorider og rifter i endetarmsområdet.EU godkendt og certificeret.
  • Kan bruges både under graviditet og efter fødsel som ofte kan give endetarmsbesvær.
  • Giver en umiddelbar kølende og smørende lindring ved endetarmsirritationer.

Du kan blive helt fri for hæmorider på under 14 dage, men forvent længere behandling hvis du er slemt plaget af dem.

Du kan læse mere om HemaPro og købe det på shytobuy.dk og få fri fragt.