Over 50 % af den danske befolkning vil på et eller flere tidspunkter i deres liv døje med hæmorider. Men det er desværre langt de færreste der gør noget ved problemet og mange går rundt og har det dårligt helt uden grund. Der findes i dag mange midler mod hæmorider f.eks. creme mod hæmorider og medicin mod hæmorider.

Hæmorider er desværre gået hen og blive et tabu emne, som kun bliver brugt når der skal laves sjov og grin med nogen. Det er nok en af de største grunde til, at folk holder det for sig selv og ikke får gjort noget ved det. Men der findes mange løsninger, hvor du ganske anonymt kan behandle det selv. Du kan bestille både creme og medicin online og få det leveret i en diskret pakke.

Hvilken medicin mod hæmorider er bedst?

Der findes en lang række produkter, som behandler hæmorider på forskelligvis. Og en række produkter, som lindrer smerter forbundet med hæmorider. Sidst men ikke mindste findes de produkter, der forebygger dannelsen af nye hæmorider.

Hæmoride fri anbefaler HemaPro

Det produkt vi anbefaler her på siden er HemaPro, som er et produkt med 3 funktioner: Bekæmpelse, forebyggelse og lindring.

Fordele ved HemaPro:

  • Behandler og forebygger endetarmsirritation.
  • Forebygger hæmorider og rifter i endetarmsområdet.EU godkendt og certificeret.
  • Kan bruges både under graviditet og efter fødsel som ofte kan give endetarmsbesvær.
  • Giver en umiddelbar kølende og smørende lindring ved endetarmsirritationer.

Du kan blive helt fri for hæmorider på under 14 dage, men forvent længere behandling hvis du er slemt plaget af dem.

håndkøbs medicin mod haemorider